Over mij

Ik ben een gediplomeerd sportmasseur. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in ondermeer stoelmassages en ben ik magnetiseur. Ik werk nauw samen met verschilende fysiotherapeuten en huisartsen om een ​​patiënt optimaal te kunnen ondersteunen in zijn / haar herstel.


Ik ben in 1997 tot 2007 bij zwemvereniging Aquarijn te Nieuwegein zwemtrainer geweest van de afdeling wedstrijdzwemmen.

Vanaf 2005 tot 2017 ben ik verzorger van de zaterdag Selectie 1 rond bij voetbalvereniging Brederodes te Vianen. 
Voor het seizoen 2018-2019 ben ik verzorger bij korfbal vereniging Dalto uit Driebergen.

In 2008, 2009 en 2011 heb ik als verzorger voor lopers en fietsers mee de RopaRun gedaan.

Reacties van klanten:

 


Ik heb jaren last gehad van lage rugpijn en moest me hierdoor zo'n 3 keer per jaar ziek melden. Sinds ik, sinds 2010, bij Albert kom, zijn deze klachten totaal verdwenen. Daarnaast zijn de massages van Albert bijzonder ontspannend. Albert is een zeer professioneel masseur met een goed oog voor de mensen. Hij vraagt altijd of hij ergens rekening mee moet houden en of dat er specifieke klachten zijn zodat hij hier of rekening mee kan houden of voorzichtiger te werk gaat. Al met al is Albert een masseur die ik iedereen zou adviseren.
J. Everwenning
 
Albert is een vriendelijke, rustige integere masseur die voor zijn vak staat. Sinds 2010 komt Albert iedere 2 weken bij ons aan huis voor een ontspannende massage. Wanneer je klachten hebt luistert Albert nauwkeurig en vraagt door om vervolgens de klacht aan te pakken. Albert geeft ook oefeningen op om zelf te kunnen doen. Albert is altijd op de afgesproken tijd aanwezig. Tevens is Albert flexibel wanneer je bijv. een dag of tijdstip wilt verzetten. De duur van de behandeling is altijd volgens afspraak. Tijdens en na de massage's ben ik totaal ontspannen. Ik kijk altijd uit naar deze momenten. Albert kan stevig maar ook rustig masseren, afhankelijk van eventuele klachten of wat ik wil. Al met al een professionele masseur met oog voor de mens en zijn vak. Ik zou Albert adviseren aan anderen.
J. Bierlaagh. R. van der Meer


Sinds begin van dit jaar komt Albert om de twee weken. Ik was sceptisch: wat kan dat nu opleveren. Maar ik had al jaren dat ik af en toe misselijk was van de pijn in nek en wel tegen de muur op kon lopen. Daarom een masseur, Albert, om te kijken/voelen of dat wat opleverde. En Ja het levert op. Na zijn behandelingen heb ik niet meer die misselijk makende pijn gehad en kijk ik iedere keer weer uit naar een nieuwe behandeling. Ook de ontspannen manier waarop de massage verloopt zorgt dat de massage door Albert een event is geworden in mijn leven.
J. Zwart

Ik kom al een aantal jaar bij Albert om de volgende redenen:

Ik kan snel terecht als het nodig is.

Hij luistert, vraagt en onderzoekt goed wat er speelt.

En zijn massage heeft me al meerdere keren van mijn klachten afgeholpen.
Patricia Peersman Haptotherapie Nieuwegein.